6.2.06

Auki ja avoinna

Super god robot Force on avoinna, tai avionna. Tämä 1984 näyttäytynyt tv-sarja tunnetaan paremmin nimellä "Transformers", mutten ymmärrä miksi nimi aikoinaan vaihdettiin.

Kipakasti ryöstän sen nyt omaan käyttööni kepeällä omatunnolla.

Blogi ilman omaa kuvaa on raju vaatimus, jonka tulen vielä joskus pyörtämään. Toisinsanoen kunhan keksin jonkun koodaamaan sivun lopulliseen ilmeeseensä.

SuGodRoFo on siis auki ja avionna. Allekirjoittanut on pyyteettömästi, vilpittömästi sekä peruuttamattomasti laittanut pallon jalkaansa ja punonut viimeisen säikeen tietotekniikan ikeen silmukkaan.

Seiskäämme ylväinä rinnakkain niin auvoisina hetkinä kuin huonompinakin. Amerikkalais -romanttinen käsitys postimiehistä (niin Aku Ankka kuin Kevin Costnerkin) on että he toimittavat työnsä tuulesta ja tuiskusta välittämättä. Minä toimin iloisesti kotoa, kuppi teetä kädessä, mutta kuitenkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea valitsemallesi uralle. Koska olet tehnyt tämän suuren askeleen lähemmäksi koko maailmaa, otan kontolleni vakio kommentaattorin roolin. Ehkä Spede Pasanen oli loistava naruhyppääjä, mutta sinun onneksesi olen laiska matonkutoja.