20.3.07

Vapaa Tahto

Jumala, se on jännä juttu...

Otetaan et rinnakkaiset todellisuudet on olemassa. Okei. Eli kaikille mahdollisuuksille on oma todellisuus. On siis todellisuuksia missä Jumala on olemassa ja toisia missä se ei ole. Tähän asti ymmärrettävää, ehkä mut sillonhan maailman alku on ollu mahdollista vain tollasen korkeemman tietosuuden ohjaamana ja vain ilman sitä.

Mutta uskonto sanoo et on olemassa yksi Jumala. Jos Jumalia on yksi, mut todellisuuksia loputtomasti niin miten helvetillinen väenpaljous sit ont taivaassa?! Jessus loputtomasti minua.

Hauskinta vielä on et jos uskoo taivaaseen niin sit pitää olettaa et myös helvetti on olemassa. Samalla tietty kaikki syntien punnitseminen ja noitienpoltto ja jutut. Lopulta on kuitenki tilanne missä eri todellisuuksien minät on jakautunut tasan taivaaseen ja helvettiin koska jokaiselle mahdolliselle tapahtumalle on oma todellisuutensa.

Toisinsanoen ihmisellä ei ole minkäänlaista vapaata tahtoa! Jokasesta teosta aukeaa uusi todellisuus. Jokasesta liikkeestä, jopa jokasesta ajatuksesta. Eli siis toisinpäin käännettynä uuden todellisuuden aukeaminen kieltää tai estää sinua toimimasta kuten aioit. Jes! Kaikki on mahdollista ja mikään ei ole mahdollista.

Kiusallista täs on et ainoo lopullinen totuus näyttää olevan et vapaata tahtoa ei ole. Nyrjäytä nyt siinä logiikkas.

Ei kommentteja: