21.8.08

Elämme ihmeellisiä aikoja ystäväni

Enpä olisi uskonut että koskaan olisin samoilla linjoilla Timo Soinin kanssa. Tämä hämmästyttävä tapahtuma on nyt kuitenkin käynyt toteen.

"Rovaniemellä eduskuntaryhmän kokouksessa YLE Uutisille antamassaan haastattelussa Soini varoittaa Suomea liittymästä Natoon."
Oikein!

Muilta osin Soinin lausunto onkin sitten tuttuun tapaan täyttä paskaa.

"Georgian tilanteen valossa Perussuomalaiset pitää suurena virheenä sitä, että Suomi luopui maamiinoista. - Tätä samaa ei saisi toistaa rypäleammusten osalta, Soini sanoo."

Vaikka käytännössä murhavälineet eivät Suomen tilanteessa välttämättä vaaranna siviilejä (en ainakaan muista ainuttakaan uutista, jossa fasistilaitoksen miinat olisi räjähdelleet) niin asennemuutoksen takia kielto molempiin!

"Hänen mukaansa nyt syntyneessä tilanteessa tulee taata toimivat ja tehokkaat puolustusvoimat. Unohtaa ei myös saa omaa ja itsenäistä puolustusvälineteollisuutta. - Puolustusvoimien asehankinnat on nyt voitava taata. Tämä edellyttää että meillä on omaa puolustus- ja aseteollisuutta."

Jos yhtiö tulisi toimeen pelkästään yk:n joukkojenkuljetuskaluston pygäämisellä niin mikäs siinä. Kyllähän siitä muutamia työpaikkoja saadaan. Muilta osin alasajo ja määrärahat järkevyyksiin.

Ei kommentteja: