22.7.07

Jessebussi


Kun kerran vauhtiin päästiin niin lisää tekstiä katolisesta kirkosta.
yle 24:
"Ainakin 26 ihmistä sai surmansa, kun noin 50:tä puolalaista pyhiinvaeltajaa kuljettanut linja-auto suistui tieltä ja putosi jopa 40 metriä rotkoon"

Jengi huutaa todisteita Jumalan olemassaolosta, tässä todiste siitä että sitä ei ole olemassa. Bussillinen hartaita ihmisiä onnettomuudessa. Se nyt vielä menisi toheloinnin piikkiin, mutta että vielä tiputaan 40 metriä rotkoon? Kyllä tässä selvästi on korkeamman voiman kosketus nähtävissä.

1 kommentti:

pasi kirjoitti...

Höpöjä, Juha, höpöjä..

Jengi, joka huutaa todisteita Jumalan olemassaolosta on juurikin sitä porukkaa, joka haluaa todistaa, ettei Jumalaa ole. Tämä on sinänsä absurdia, koska todistamalla usko oikeaksi muuttuu usko tiedoksi ja siten usko tulee tarpeettomaksi ja loppuu.

Suuri osa kirkon ihmisistä, erityisesti sieltä "hartaammasta" päästä, pitänee juuri mainitsemaasi tapausta "todisteena" Jumalan olemassaolosta. Onhan nyt selvää, että Jumalahan sen bussin tönäisi alas. Ne synnit, jotka tähän rangaistukseen johtivat, päättää kukin oikeamielinen itse. Lieneekö jopa perisynti, tuo katolisuuden mainio erityispiirre.

Minä olenkin täten harhaoppinen, koska väitän, että tuossa tehdään ainakin kaksi perustavaa virhettä. Ensinnäkin, Jumalaa ei voi eikä pidä yrittääkään todistaa. Toiseksi, pahuutta tai onnettomuuksia tai muita ikävyyksiä ei tule selittää Jumalan työksi. Tällöin väistetään ihmisen oma vastuu pahasta kääntämällä se yliluonnollisen, korkeamman käden tekosiksi.