18.7.07

Pedofiliavakuutus

HS 16.7
"Yhdysvalloissa katolisessa kirkossa on paljastunut useita pedofiiliskandaaleja viime vuosina -..- Kirkko on selvinnyt suurista korvauksista seksuaalisen hyväksikäytön varalta otettujen vakuutusten sekä omaisuutensa myynnin avulla."

Että vakuutus seksuaalisen hyväksikäytön varalle? Katolinen kirkko tiedostaa ja myöntää (ainakin suljettujen ovien takana) ongelman. Missä on ehkäisevät toimenpiteet. Vaurioita pitää koettaa minimoida, mutta miten pyyhit rahatukolla lapsen muistin?

Samassa uutisessa kardinaali Roger Mahony pyytää anteeksi ja pahoittelee tapahtunutta. Tietysti sen jälkeen kun kirkko oli myöntynyt maksamaan nämä vahingonkorvaukset. Todellista empatiaa ja sielunhoitoa.

Onko pappisvaatimuksissa jossain kohta missä vaaditaan perveyssiyttä tai sairautta. Vai onko kyse selibaatista? Kun kieltäytyy toosasta niin PIM! alkaakin tahtoa pieniä lapsia. Omat selibaattikokemukset eivät ole vaikuttaneet noin, mutta minullapa ei olekaan kaikkivoipaa ja hyvää tahtovaa Jumalaa sydämmessäni.

Olen pakana ja palan helvetintulessa. En voi pyytää lukuisia syntejäni anteeksi. Hengailen siis hiiliosastolla muiden pahisten kanssa kun lapsenraiskaajapapit juovat ambraa ja heittävät noppaa jessen kanssa, kuunnellen Tabermanin runoja.

1 kommentti:

pasi kirjoitti...

Minä sitten tykkään jenkkilästä ja katolisesta kirkosta. Yhdessä ja erikseen. Not.

USA:ssa vakuutus ja rahatukko pelastaa kaiken. Rippipappisi ihan hiukan silitti sieltä ja puristeli pepusta ja masturboi iltasadun aikana, tässä miljoona ja off you go.

Katolinen kirkko vastustaa aborttia ja ehkäisyvalistusta, mutta hyväksikäyttö on niinkin luonnollista että sitä varten otetaan vakuutus. Jos joku huolimaton Jumalan mies sattuu narahtamaan. Ajattele sitä kuin kotivakuutusta!

Yäk. Kaikessa kaksinais- tai jopa kolminaismoralismissaan katolinen kirkko ällöttää. Vuosisatojen ja -tuhansien ajan kaunis rakkauden ja välittämisen sanoma on pilattu tekopyhyydellä ja vallan tavoittelulla. "Osta aneita ja Juha kärsii vähemmän hiiliosastolla!" Ja edelleen, katolisen kirkon nimissä on maailmassa tapettu hurjasti enemmän ihmisiä kuin tuon suuren harhaopin, islamin.

Mitä selibaattiin tulee, minut on kastettu mutta en silti tunnusta pidelleeni (pikku)lapsia. Mutta minä en olekaan katolilainen.